Rijnland Beweegt

Realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.

Zo maken we onze missie waar

Over ons

Met de kracht van sport en bewegen mensen activeren, verbinden en voorlichten.

Missie

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Het werkveld

Wij kennen de doelgroepen en de gemeente Leiden als geen ander. We zijn altijd in de buurt om sportaanbieders en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden. Wij hebben oog voor álle inwoners, ook doelgroepen die nu nog niet worden bereikt, zoals ouderen of mensen met een beperking. Wij werken aan de inclusieve samenleving waarin iedereen de kracht van sport ervaart. Wij zijn ons ervan bewust dat we het verschil kunnen maken in het leven van mensen op het gebied van gezondheid, het leren van normen en waarden en de ontwikkeling van eigenwaarde. Wij staan voor het tot stand brengen van een positieve beweging.

Onze manier van (samen)werken richt zich op het inzetten van de kracht van onze groep én het verbinden van expertise en netwerken. Wij geloven dat wanneer er één gemeenschappelijk doel nagestreefd wordt, mensen hier graag aan mee willen werken.

Om zo de mooiste resultaten tot stand te laten komen. Met een mooi woord noem je dit een ‘holistische’ aanpak waarbij niets of niemand wordt vergeten.

Visie

Door de kracht van beweging verbinden wij mensen, diensten en organisaties met elkaar. We delen kennis én staan met beide benen in het werkveld.

Team Rijnland Beweegt

Waarom samenwerken met Rijnland Beweegt?

Mensen maken het verschil in elk project en in elke organisatie. Als je samenwerkt met Rijnland Beweegt merk je dat we veel extra kennis en kunde in huis hebben, omdat we samenwerken binnen de overkoepelende Sportief Besteed Groep. Dit zijn de vier redenen waarom je voor Rijnland Beweegt als onderdeel van Sportief Besteed Groep kiest.

We vormen een dynamisch geheel waarin kennisdeling en het verbinden van netwerken voorop staat. Onze groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen met ervaren professionals die een energieke houding delen. Bij ons werken beweegcoaches, aanbesteding-schrijvers, communicatiespecialisten, conceptontwikkelaars, subsidie-specialisten, (programma)managers, strategische denkers, bruggenbouwers, financiële budget-bewakers en nog veel meer. Kortom: alle expertise is aanwezig.

Geen uitdaging is ons gek genoeg. We kunnen alles aanpakken omdat we de kennis en uitvoeringscapaciteit in huis hebben. Wij verbinden thema’s, mensen, expertises en boeken resultaten. We bedenken de ideeën maar kunnen ze ook uitvoeren.

Respect voor mensen staat bij ons centraal. Iedereen voelt zich gewaardeerd en voelt zich welkom. Ook als je moeilijk beweegt of nog nooit aan sport hebt gedaan, krijgen wij je in beweging, op alle niveaus. Onze mensen in de wijken weten dit als geen ander, zij vervullen een voorbeeldrol en kennen iedereen persoonlijk.

We zorgen ervoor dat iedereen die binnen een project meewerkt over zijn/haar functie en eigen grens heen kijkt. Buiten kaders kijken is essentieel en als mensen zich daarbij verantwoordelijk voelen, zijn ze daadkrachtig, ondernemen ze meer en zien ze kansen.

Onze partners

Een kleine greep uit onze partners

Dit is wat we doen

Sport en een gezonde leefstijl spelen een belangrijke rol op weg naar een gezonde samenleving. Dankzij onze teams in de regio bruist het van de energie, creativiteit, talent en is alles sterk in beweging. Wij zijn verbinders, aanjagers én coördinatoren die ervoor zorgen dat uiteenlopende partijen bij elkaar worden gebracht en prachtige initiatieven tot uitvoering brengen.

Alle sportactiviteiten die je maar kunt bedenken, voor werkelijk élke doelgroep, kunnen wij in samenwerking met andere partijen bedenken, organiseren én uitvoeren. Van sportevenementen en teambuilding-events tot beweegmomenten op scholen.

Aanpak van A tot Z – Rijnland Beweegt is onderdeel van Sportief Besteed Groep

Wij gebruiken de kracht van sport om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Samen met overheden, scholen, verenigingen, bedrijven en organisaties gaan we op zoek naar de juiste manieren om uitdagingen aan te gaan. Van aanbestedingstrajecten tot de organisatie van bewegingsactiviteiten en het opleiden van beweegcoaches; van ondersteunende projectmanagement tot financiële afhandeling. Inclusief een gedegen PR-traject dat ervoor zorgt dat we goed communiceren over wat we gaan doen. Van structurele langere programma’s die strategisch worden uitgerold tot eenmalige activiteiten en campagnes, lokaal, regionaal en in overeenstemming met landelijke thema’s. Wie samenwerkt met Sportief Besteed Groep maakt impact!

Met welke uitdaging kunnen wij jou helpen?